Oficiálny portrét prezidenta SR je možné objednať TU
Autor textu: OTS
23.08.2024

Máte doma školáka?

V Pepco nájdete výbavu do školy za menej ako 13 Eur!

Foto: Pepco

Bratislava 20.08.2024 (Skolske.sk/OTS)

Čoskoro zazvoní zvonček v prvý školský deň a žiaci sa po letných prázdninách vrátia do lavíc. Školáci a škôlkári potrebujú množstvo vecí. V Pepco nájdete základnú školskú výbavu, ktorú si môžete zostaviť za menej ako 13 Eur! Za túto cenu vedia rodičia svojim malým školákom kúpiť zošit, skicár, perá, ceruzky, gumy a nožnice, ale aj tričko a šortky. Okrem základných vecí si žiaci dokážu vybrať aj zo širokej ponuky batohov, oblečenia, obuvi a ďalších užitočných doplnkov potrebných do školy či škôlky. A to všetko za bezkonkurenčne nízke ceny a na jednom mieste.

​​​​​​​Foto: Pepco
 
Blíži sa školský rok. Máte už všetko pripravené?
Letné prázdniny sú v plnom prúde a deti si užívajú bezstarostný čas plný zábavy a cestovania. Pre rodičov je to však iné a náročnejšie. Koncom augusta začínajú pripravovať svoje ratolesti na nový školský rok. Nákupy pre opätovnú školskú dochádzku môžu byť skutočnou výzvou. Vyžaduje si nielen čas a energiu, ale aj výdavky. Najmä ak ide dieťa do školy po prvýkrát. Spoločnosť Pepco dokonale pozná potreby a očakávania žiakov aj ich rodičov. Preto značka ponúka funkčné a kvalitné školské potreby za atraktívne ceny, ktoré sa dajú kúpiť na jednom mieste.

Foto: Pepco

Školská Back to school výbava za menej ako 13 Eur!
Základná výbava do školy za menej ako 13 Eur? Áno, v predajniach Pepco je to možné. Obsahuje zošit A5 (0,40 Eur), sadu 8 farebných pier (0,80 Eur), balenie 6 ceruziek HB s gumou (0,40 Eur), orezávač s kontajnerom (0,50 Eur), sadu dvoch gúm (0,40 Eur), detské nožnice (0,80 Eur), peračník (1,30 Eur), skicár A4 (0,50 Eur), tričko (2,50 Eur) a šortky so 100 % bavlnou s motívmi kreslených filmov (5 Eur).
„Prvé dni v škole sú pre dieťa veľkou udalosťou. Návrat ku každodenným povinnostiam, získavanie vedomostí, formovanie vzťahov s rovesníkmi a množstvo nových zážitkov. Sme si vedomí, že začiatok nového školského roka môže byť spojený s mnohými emóciami aj pre rodičov. Najmä pokiaľ ide o kompletizáciu pomôcok do školy. Preto im pomáhame čeliť tejto výzve pomocou širokej a rozmanitej ponuky školských doplnkov. Chceme, aby každý rodič ľahko našiel niečo, čo bude spĺňať očakávania jeho dieťaťa a zároveň to nebude stáť veľa peňazí,“ hovorí Agnieszka Jaworska, obchodná riaditeľka Pepco Group.

Foto: Pepco

Batohy, fľaše na vodu, boxíky na jedlo.. to všetko na jednom mieste.
 
Okrem základných vecí, ktoré musí mať každý žiak, pripravila značka Pepco aj pestrú ponuku doplnkov pre školákov vrátane batohov, výtvarných potrieb, obedárov alebo fliaš na vodu. Na svoje si prídu aj fanúšikovia obľúbených filmových a kreslených postavičiek. V širokej ponuke oblečenia a doplnkov si môžu vybrať z módnych potlačí pripravených v spolupráci s Marvel, Disney, Barbie alebo Hot Wheels. Farebné a veselé motívy urobia návrat detí do školy ešte príjemnejším.

Foto: Pepco

https://pepco.sk/collection/do-skoly-za-nizke-ceny/
https://www.instagram.com/pepco_sk/

September 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]