Oficiálny portrét prezidenta SR je možné objednať TU
Autor textu: OTS
26.06.2024

Šmolkovia budú deti baviť aj cez prázdniny

Na každý víkend si pripravili prekvapenie – dokonca darček za vysvedčenie!

Foto: JVS Group

Bratislava 26.06.2024 (Skolske.sk/OTS)

Šmolkovská zmrzlina, cukrová vata a odmena za vysvedčenie! To sú prekvapenia, ktoré čakajú deti v zábavnom parku Šmolkovia Magický svet a to zadarmo. Okrem Šmolkovskej dedinky a zábavy vo vnútri si v bratislavskom Sport Mall v Lamači môžu rodičia a deti užiť atrakcie aj v lunaparku pod holým nebom. Roztomilé modré rozprávkové postavičky sa na vás tešia počas celého leta až do 1. septembra!
 
Zdroj: JVS Group

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet ponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Jeho súčasťou je vnútorná zábavná zóna plná skákacích hradov, virtuálnej reality, atrakcií, koníkov a autíčok. Nedávno pribudol vonkajší lunapark a atrakcie pod holým nebom - bazén s lodičkami, trampolíny, detský autodrom, skákací hrad aj retiazkový kolotoč.
 
Zdroj: JVS Group

Na všetkých milovníkov modrých postavičiek čaká každý víkend prekvapenie. Minulý víkend to bola Šmolkovská zmrzlina, ďalší víkend sa môžete tešiť na Šmolkovskú cukrovú vatu zadarmo. Veľké prekvapenie bude v piatok, kedy dostane každý školák darček Šmolko balónik za vysvedčenie. Pokiaľ nemáte plány na prázdniny, Šmolkovská dedinka je super voľba,“ vysvetľuje Zuzana Benediktová, za tím JVS GROUP.
 
Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia je otvorený denne. Vo vonkajšej zóne je k dispozícii aj kaviareň s dobrou kávičkou, nápojmi a drobným občerstvením. Rodičia si môžu oddýchnuť a počkať na svoje ratolesti v oddychovej zóne.
 
Zdroj: JVS Group​​​​​​​

„Môžete u nás stráviť neobmedzený čas a využiť nielen edukatívnu Šmolko výstavu, ale aj vnútornú zábavnú zónu a vonkajší lunapark. Všetko v cene jednej vstupenky. Zábavný park Šmolkovia Magický svet nie je stála expozícia, výstava potrvá ešte počas leta,  už len do 1. septembra,
“ pozýva Zuzana Benediktová z JVS GROUP.
 
Zdroj: JVS Group

Zábavný lunapark si užili už viaceré osobnosti s rodinkami. Do Sport Mall na Hodonínskej ulici zavítali speváčky Daniela a Veronika Nízlové, Zuzana Plačková, raperi Ego aj Kali, speváci Peter Cmorík a Robo Papp, herečka Milena Minichová či soulová diva Anita Soul.

„Užili sme si Šmolkov naplno a na sto percent aj s mojim synom Markusom. Strašne sa tešil vonku v lunaparku, miluje Šmolkov aj skákacie hrady. A dal si aj šmolkovskú zmrzlinu,“ s úsmevom prezradila speváčka Anita Soul.
 
Šmolkovská dedinka je otvorená už vyše štyri mesiace a teší sa veľkému záujmu. Zábavno-vzdelávací park sa rozprestiera na 5000 štvorcových metroch a prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Celou výstavou návštevníkov sprevádza prírodovedný chodník, ktorý deti naučí ako sa chovať v lese a ako ho ochraňovať.  Šanca užiť si rozprávkovú atmosféru parku aj všetky atrakcie bude do nedele 1.9.2024.
Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky vnútorné aj vonkajšie zábavné aktivity sú v cene vstupenky. Informácie  a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk

September 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]