Autor textu: Mária Tarišková
02.02.2021

Chcete sa naučiť cudzí jazyk jednoducho a zábavne? 

Vyskúšajte slovenskú aplikáciu LangBee!

Foto: LangBee

Bratislava 02.02.2021 (Skolske.sk/OTS)

Od konca minulého roku je u nás dostupná nová, efektívna aplikácia na učenie cudzích jazykov určená pre samoukov. Aplikácia LangBee vychádza z mimoriadne úspešnej aplikácie určenej pre školy WocaBee, ktorú doteraz vyskúšalo viac ako 300.000 žiakov na Slovensku aj v zahraničí. Jej autorom je mladý slovenský programátor Michal Ošvát, ktorý LangBee pripravil v spolupráci so skúsenými učiteľmi a profesionálnymi lektormi. S LangBee sa naučíte nielen slovíčka, ale aj gramatiku a správnu výslovnosť, pričom aplikácia ponúka individuálny prístup ku každému používateľovi. Zábavnou formou sa môžete učiť angličtinu a nemčinu už za cenu od 3,75 eur za jeden kurz. Aplikáciu za prvé tri mesiace od jej spustenia vyskúšalo viac ako 2500 používateľov zo Slovenska a z Českej republiky.

LangBee je webová aplikácia na učenie cudzích jazykov, od úrovne A1 - úplný začiatočník až po B2 - pokročilý. Aplikáciu nie je nutné inštalovať, je jednoducho dostupná na akomkoľvek zariadení – na mobile, notebooku aj tablete. V porovnaní s inými aplikáciami na učenie jazykov je skutočne unikátna – LangBee ponúka individuálny prístup ku každému používateľovi. Využíva tzv. umelú inteligenciu – sleduje, kde používateľ robí chyby a tieto slovíčka a frázy s ním precvičí dôslednejšie. Navyše, cvičenia v každom kurze nie sú preddefinované, ale dynamicky generované, a tak učenie sa slovíčok nezačne byť nikdy nudné.

LangBee vychádza z úspechu aplikácie WocaBee na učenie cudzích slovíčok určenej pre školy, ktorá sa u nás aj v zahraničí používa už tretí školský rok. „K vytvoreniu aplikácie LangBee ma inšpirovali stovky dopytov od spokojných užívateľov aplikácie WocaBee, od rodičov, ktorí chceli zlepšiť vedomosti svojich detí, aj od mnohých známych, ktorí hľadali užitočnú pomôcku na zefektívnenie učenia sa jazyka,“  hovorí programátor Michal Ošvát, autor aplikácií WocaBee a LangBee. „Na základe skúseností s WocaBee dnes vieme, že učenie jazyka je najefektívnejšie vtedy, keď je zábavné. A presne tento princíp nájdete aj v LangBee,“ dodáva M. Ošvát.

Učenie sa s aplikáciou je veľmi jednoduché. Stačí si vybrať svoj kurz od úrovne A1 až po B2, po jeho aktivácii má používateľ jeden mesiac na jeho splnenie. Každý kurz obsahuje 10-12 balíkov slovíčok a fráz, ktoré sa postupne odomykajú. Po splnení každého balíka nasleduje test a po jeho absolvovaní sa odomkne ďalší. V každom kurze sa takto používateľ naučí približne 150 nových slovíčok, k tomu gramatiku a správnu výslovnosť. Obsahovú stránku LangBee vytvorili pedagógovia a profesionálni lektori, ktorí majú dlhoročné skúsenosti vo výučbe cudzích jazykov. Kvalita kurzov v LangBee je tak zaručená. V aplikácii je aktuálne dostupný anglický a nemecký jazyk, užívateľské rozhranie je v slovenskom alebo českom jazyku.

Jeden kurz s LangBee je dostupný už od 3,75 EUR. Slovíčka a frázy môžete neobmedzene precvičovať aj po splnení kurzu. Aplikácia vám zároveň bude posielať pravidelné reporty o vašom pokroku, ktoré motivujú k učeniu. Okrem toho sa môžete každý mesiac zapojiť do súťaží o vecné ceny. LangBee ocenia nielen študenti, ktorí hľadajú zábavnú a motivujúcu formu učenia, ale aj zaneprázdnení pracujúci, ktorí na klasické kurzy jednoducho nemajú čas.
​​​​​​​

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]