Autor textu: Školské.sk
02.09.2019

Spestrite aj vy hodiny cudzích jazykov našimi časopismi

Začína sa nový školský rok a s ním aj mnoho výziev.

Foto: Vydavateľstvo FLP

Bratislava 02.09.2019 (Skolske.sk/OTS)


Začína sa nový školský rok a s ním aj mnoho výziev. Jednou z nich je nepochybne zlepšovanie sa v cudzích jazykoch. Pre mnohých je táto otázka dokonca kľúčová, keďže sa blíži čas maturity v cudzom jazyku. 

V dnešnej dobe sa ponúka veľa možností, ako urýchliť pokrok v angličtine. Mnohé z nich sľubujú nesplniteľné a viaceré sú finančne náročné.

Preto je rozumné siahnuť po niečom, čo je overené časom a skúsenosťami. Časopisy Friendship, Hello!, Hurra! a Hello Kids! sú tu pre vás. Friendship už vyše 50 rokov a časopis Hello! v tomto školskom roku oslávi 30. výročie. Forma časopisov a ich obsah sa flexibilne prispôsobili potrebám a záujmom dnešných študentov a učiteľov anglického a nemeckého jazyka. Ponúkame celoročne zaujímavé krátke články, ktoré informujú, vzdelajú, pobavia a posunú čitateľov v aktívnom používaní jazyka. Časopisy sú interaktívne: formou testov a súťaží komunikujú s čitateľmi a motivujú ich k pokrokom.

Teší nás, že sme prispeli aj k nejednému úspešnému zvládnutiu maturitnej skúšky z angličtiny. Čerstvá maturantka Zuzana Kohutová nám napísala:

Počas prípravy na maturitu som z časopisu Friendship využívala články o tvorbe slov, najmä pred písomnými maturitami. Dva mesiace pred ústnymi maturitami som začala zhromažďovať články k jednotlivým maturitným témam, články som si ešte raz prechádzala a zvýrazňovala som slová, ktoré by som vedela použiť k danej téme. ​​​​​​​Váš časopis bol nosným pilierom, zdrojom nových informácií, počas celých 4 rokov mi pomáhal budovať moju slovnú zásobu a na mojom výsledku spravil tiež hodný kus práce. Vaše články sú písané zaujímavo a je radosť ich čítať.“ 

Ak sa chcete aj vy pripojiť k našim čitateľom a aktívne pracovať na svojej angličtine a nemčine, navštívte našu stánku www.flp.sk.
 
Tešíme sa na vás!

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]