Autor textu: TASR
25.07.2019

Alan Murin prichádza s novou pesničkou Sám sebou

Je to dvadsaťročný chalan, ktorý sa na nič nehrá.

Foto: Youtube

Bratislava 25.07.2019 (TASR)

Talentovaný muzikant a producent Alan Murin predstavuje debutové EP s trojicou vydarených hip-hopových skladieb, ktoré uvádza pesničkou Sám sebou. Nakrútil k nej autentický videoklip so zábermi z bratislavských ulíc  či z Londýna, ktorý je momentálne jeho druhým domovom. TASR informovala PR manažérka Ľuba Svatá.

      Alan Murin je dvadsaťročný chalan, ktorý sa na nič nehrá. V hudbe je sám sebou a najdôležitejšia je pre neho prirodzenosť. Nemá rád pózy a pretvárku. Nerobí veci len preto, že ich robia ostatní, radšej si chce nájsť svoju vlastnú cestu. Ostatne, o tom spieva aj v skladbe Sám sebou.
     

V úvodnom tracku rozoberám viaceré témy a rád nechávam na každom, nech si z pesničky zoberie to svoje. Či už je to emócia, hlboká myšlienka alebo len pôžitok z hudby v pozadí. Som rád, ak moja tvorba robí radosť. Vtedy to má pre mňa zmysel. Pesnička Sám Sebou primárne rozoberá to, že je dôležité byť úprimný voči sebe a následne to aplikovať do života. Robiť to, čo nás napĺňa, aby sme prekonali mráz, ktorý v pesničke predstavuje rôzne šikmé plochy života.

Zamýšľa sa nad svojou prvotinou Alan Murín, ktorý nenechal nič na náhodu a hudbu študuje aj na prestížnej škole v Londýne.

      Sám sebou je úvodná pesnička debutového troj-EP so symbolickým názvom 15 23, čo predstavuje čas, keď sa mladý interpret narodil. Symbolika je dokonca aj v samotnom načasovaní vydania, keďže oficiálne vychádza 23. júla o 15.23 h. Alan svoje prvé EP vníma ako začiatok svojej hudobnej kariéry.

      Alan je výhradným autorom všetkých troch skladieb nielen po hudobnej, ale i textovej stránke. Na námete aj réžii klipu spolupracoval so svojím manažérom Dodom Mikulášikom, ktorý sa postaral aj o kameru. Finálny strih a postprodukciu má na svedomí rovnako Dodo s Alanom. Klip sa nakrúcal na Slovensku a v Londýne, kde Alan na striedačku žije a študuje hudobnú produkciu a zvukové inžinierstvo.

      Videoklip Sám sebou: 

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]