Autor textu: Školské.sk
27.06.2019

Nový tínedžerský román od knižnej blogerky

Kniha Tisíc dokonalých tónov na prázdninové čítanie.

Foto: text

Bratislava 27.06.2019 (Skolske.sk)


 Kto sa lepšie vyzná v tom, čo radi čítajú mladí knihomoli a knihomoľky ako jedna z nich? C. G. Drews je knižná blogerka z Austrálie, ktorá recenzuje najmä young adult literatúru. Vo svojom knižnom debute Tisíc dokonalých tónov sa jej podarilo pretaviť lásku k čítaniu do emóciami nabitého príbehu o tom, ako sa vášeň môže zmeniť na posadnutosť. Dojemný román práve vychádza vo Vydavateľstve SLOVART v preklade Milice Novákovej.
 
Pätnásťročný Beck nenávidí svoj život. Nenávidí svoju násilnícku matku. A zo všetkého najviac nenávidí klavír, na ktorom ho matka núti hrať, až kým mu doslova nekrvácajú prsty. Nikdy nebude taký dobrý ako ona – kedysi slávna virtuózka, ktorú choroba premenila na zatrpknutú, neľútostnú bytosť.

Všetko sa zmení, keď Beckovi vtrhne do života August, uletené dievča plné energie a optimizmu, a on zrazu zatúži uniknúť bolestivej existencii. Bude to však stačiť na to, aby sa konečne vymanil z chorého vzťahu, vzoprel sa tyranke a zabojoval o vlastné šťastie?
 
Kniha Tisíc dokonalých tónov vychádza v rovnakej edícii ako tituly: Charlieho malé tajomstvá, Tu, kde bývam či Mŕtve dievča neklame.
 

O autorke


C. G. Drews je uznávaná knižná blogerka z Austrálie, ktorá miluje svoj klavír a rozhodla sa prečítať všetky knihy, čo kedy vyšli. Hlavu má preplnenú slovami, a tak trávi dni písaním románov, ktoré vás rozosmejú alebo rozplačú (alebo oboje). C. G. nikdy nespí a verí, že dobrý deň sa začína koláčom na raňajky.

Autorkine recenzie a postrehy nájdete na blogu: www.paperfury.com
 

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]