Autor textu: OTS
13.10.2023

HONOR ešte viac na dosah

Najčerstvejšia novinka spoločnosti Honor nemá displej ani klávesnicu. Má však potenciál uspokojiť všetkých slovenských milovníkov špičkových technológií.

Foto: text

Bratislava 13.10.2023 (Skolske.sk/OTS)

Popredný dodávateľ smart zariadení HONOR otvára historicky prvý oficiálny slovenský e-shop honorslovensko.sk, ktorý práve teraz prináša slovenským fanúšikom svetové produkty a služby tejto značky.

„Počas tohto roka sme na Slovensku zaznamenali prudký nárast predajov a touto cestou sa chceme ešte viac priblížiť slovenskému zákazníkovi a ponúknuť mu atraktívne ponuky nielen u tradičných partnerov ako sú operátori a kamenné  predajne, ale aj priamo — prostredníctvom oficiálneho e-shopu honorslovensko.sk,”  povedal Pavol Figusch,  sales manager pre Slovensko.
 


V e-shope zákazníci nájdu kompletné portfólio produktov HONOR, vo všetkých dostupných farebných a pamäťových variantoch. Ktoré najvýznamnejšie plusy má lokálny slovenský e-shop oproti zahraničným?
 
Samozrejmosťou sú oficiálne software a hardware verzie v zmysle európskej legislatívy, plne kompatibilné a otestované pre podporu všetkých lokálnych telekomunikačných operátorov.  Oficiálny slovenský e-shop má oproti tým zahraničným výhodu rýchleho dodania tovaru, takže na svoje vytúžené zariadenie alebo príslušenstvo zákazník nebude čakať. Rovnako rýchly a praktický bude aj lokálny servis produktov HONOR.
 


A keďže všetci ľudia na svete milujú prekvapenia, v novom e-shope honorslovensko.sk nebude núdza o pravidelné atraktívne akčné ponuky, štedré darčeky či zaujímavé akcie pre registrovaných zákazníkov.

„Najväčší záujem predpokladáme o HONOR 90, náš momentálne najpredávanejší model, ktorý na honorslovensko.sk ponúkame v dvojičke s tabletom HONOR Pad X9 alebo kombináciu HONOR 90 Lite, ku ktorým zákazník dostane hneď dve zariadenia, a to smart hodinky HONOR Band 7 a bezdrôtové slúchadlá Earbuds X5,” dodal Pavol Figusch. Nezabudli sme ani na fanúšikov sérií Magic5 a X, ktorí tiež v e-shope nájdu atraktívne dvojičky k svojmu obľúbenému zariadeniu. Hneď prvá uvádzacia akcia — darčeky k prvému nákupu, tak bude určite stáť za to, aby záujemci o nový telefón neváhali vyťukať www.honorslovensko.sk a zaregistrovali sa pre odber noviniek v pravidelných newsletteroch.
 

 
Ďalšie informácie o značke HONOR nájdete na oficiálnych webových stránkach: www.hihonor.com/sk/

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]