Autor textu: OTS
12.01.2023

Najlepší školský batoh pre prvákov

Keď nadíde ten správny čas aby vaše dieťa nastúpilo do školy, je dôležité vybrať mu vhodnú a kvalitnú školskú tašku, ktorá nielen vydrží nápor školského života ale bude aj pohodlná a najmä vhodná pre vášho školáka.

Foto:  TOPGAL

Bratislava 12.01.2023 (Skolske.sk/OTS)

Výrobca školských tašiek a doplnkov TOPGAL má v ponuke široký výber v trendových farbách a s motívmi po ktorých detské duše túžia, takže si každý vyberie to pravé pre seba. Samozrejme v ponuke nájdete minimálne rovnako širokú ponuku školských tašiek a aktoviek pre dievčatá.
Ako si vybrať správnu školskú tašku

Pri výbere školského batohu je potrebné dbať na kvalitu použitých materiálov. TOPGAL používa pri výrobe len tie najkvalitnejšie materiály pri ktorých si môžete byť istí, že vaše dieťa bude mať spoľahlivú tašku, ktorá vydrží počas celého školského roka.

Vhodná chrbtová výstuž zaistí, že batoh bude správne sedieť na chrbte a nevhodne nezaťaží ramená dieťaťa.
 
V ponuke nájdete aj modely s hliníkovou výstužou chrbtovej časti ktorá posúva komfort a stabilitu tašky na vyššiu úroveň batohov, ktoré sú vhodné aj ako školské tašky pre prvákov. Anatomicky tvarované popruhy a chrbát sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort pri nosení.
 
Nezabudnite tiež zaobstarať praktický peračník pre prváka, vďaka ktorému budú všetky perá a ceruzky vždy po ruke. TOPGAL ponúka dostatočný výber motívov, takže si určite vyberiete to pravé pre svoje dieťa.
 
Kvalita materiálov pokračuje pri reflexných prvkoch, ktoré niekoľkonásobne prevyšuje normu požadovanej odrazivosti. Reflexné prvky sú dôležité nielen pre bezpečnosť dieťaťa počas cesty do školy a zo školy, ale tiež počas školských výletov a iných vonkajších aktivitách. Dostatočné množstvo a kvalita reflexných prvkov pomôže nielen v tom aby bolo vaše dieťa lepšie viditeľné v zhoršených svetelných podmienkach ale aj vy budete mať vďaka školskej taške TOPGAL väčší pokoj a istotu.
 
Vyberte pre svoje dieťa kvalitnú školskú tašku od výrobcu TOPGAL a buďte si istí, že bude mať pohodlný a bezpečný školský batoh na celý školský rok.

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]