Autor textu: TASR
21.06.2022

TASR vyžrebovala školy, ktoré získavajú ceny z projektu COFOE

V štúdiu TASR TV sa 16. júna za účasti vedúceho Kancelárie Európskeho parlamentu na Slovensku Roberta Sermeka uskutočnilo žrebovanie o desať nákupných poukážok.

Na snímke zľava vedúci Kancelárie Európskeho parlamentu na Slovensku Robert Sermek a moderátor relácie Vladimír Lichvár v TASR TV v Bratislave 16. jún

Bratislava 21. júna (TASR) - Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) spustila v novembri minulého roka projekt TASRFOE s finančnou podporou Európskeho parlamentu. Týka sa Konferencie o budúcnosti Európy (CoFoE), ktorá priniesla podnety od inštitúcií a bežných občanov na zlepšenie fungovania Európskej únie.

TASR v rámci projektu pripravila seriál televíznych diskusných relácií s názvom Budúcnosť Európy, ktorý zverejnila na svojich webových platformách a sociálnych sieťach. Do projektu sa mohli zapojiť aj školy a školské zariadenia na Slovensku tým, že na svojich internetových stránkach zverejnili relácie a tak ich sprístupnili učiteľom, žiakom a ich rodičom.

Túto možnosť využili desiatky základných a stredných škôl a ďalších školských zariadení zo všetkých krajov na Slovensku. Zaradili sa tak do žrebovania o desať nákupných poukážok, ktoré sa uskutočnilo v štúdiu TASR TV 16. júna za účasti vedúceho Kancelárie Európskeho parlamentu na Slovensku Roberta Sermeka.




Zoznam vyžrebovaných škôl:

Stredná priemyselná škola stavebná Prešov  

Spojená škola internátna Ždaňa  

Základná škola Petra Škrabáka Dolný Kubín  

Základná škola Sobotište  

Základná škola Plavecký Mikuláš  

Základná škola s materskou školou Župčany  

Stredná odborná škola strojnícka Bánovce nad Bebravou  

Základná škola s materskou školou Senica  

Špeciálna základná škola Žarnovica  

Stredná odborná škola služieb Prešov

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]