Autor textu: Mária Tarišková
21.09.2021

2. ročník workshopov pre deti a mládež pod názvom: KÓDUJ S OBRAMI

Covidová doba a s tým spojené zatváranie škôl prinieslo veľa demotivácie medzi deti a žiakov základných či stredných škôl. 

Foto: Coding Giants Slovensko a o.z. Kóduj IT

Bratislava 21.09.2021 (Skolske.sk/OTS)

Našou túžbou je podporiť motiváciu žiakov k učeniu. Hravou formou, nenásilne, tvorivo. Chceme, aby do procesu učenia vhupli hneď od začiatku školského roka a vytrvali v ňom.

Najlepšia investícia do detí je investícia do ich vzdelania. Naviac, ak ide o oblasť vzdelania, ktorá je a bude na trhu práce čoraz viac žiadaná.

Aktuálne 23. - 26. septembra 2021 prinášame skvelú ponuku, v spolupráci s o.z. Kóduj IT organizujeme 2. ročník workshopov ZADARMO pre deti a mládež vo veku 7 až 19 rokov pod názvom: KÓDUJ S OBRAMI.

Sme Coding Giants Slovensko, škola programovania pre deti a mládež.
Viac sa o nás dozviete na tomto odkaze.

Nejde nám o kvantitu, ale predovšetkým o kvalitu, preto naše workshopy prebiehajú v malých skupinách s počtom detí 10 - 12, čo skvelo umožňuje priamu komunikáciu s lektorom. Workshopy sú tematicky rozdelené do 4 skupín podľa veku a obsahu. Mladšie deti si vyskúšajú naprogramovať vlastnú hru alebo mobilnú aplikáciu. Staršie deti nahliadnu do tajov programovania a zoznámia sa s niektorým z programovacích jazykov.

Workshop je vhodný aj pre deti, ktoré nemajú s programovaním žiadne skúsenosti. 

Nutné je prihlásiť sa prostredníctvom nášho registračného formulára na našej web stránke https://codinggiants.sk/kso v sekcii Registrácia - prihlášku vyplňuje rodič alebo zákonný zástupca.

BONUS PRE ŠKOLY a ORGANIZÁCIE:
Workshop v prípade záujmu organizujeme aj pre žiakov priamo v základnej či strednej škole, a to online, vo virtuálnom priestore. Radi prizveme aj učiteľov informatiky, aby sa mohli inšpirovať v práci s deťmi v oblasti programovania.

Rovnako organizujeme tieto workshopy aj na firemných alebo mestských podujatiach v rámci popularizácie štúdia v oblasti informačných technológií.

V prípade záujmu zapojiť školu alebo organizáciu do tohto workshopu nás prosím kontaktujte elektronickou formou na tomto maile: [email protected]

Viac informácií o workshope Kóduj s obrami nájdete na tomto odkaze.
 
Tešíme sa na Vás!
Coding Giants Slovensko a o.z. Kóduj IT

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]