Autor textu: Mária Tarišková
31.01.2021

Dekorácia, odmena za dobré výsledky alebo spomienka na celý život

Motiváciou pre dlhodobo dobrý výkon v práci je pre nás finančná odmena, bonusy a iné výhody. Čím ale motivovať vaše deti v škole?

Foto: Cagla Acikgoz/Shutterstock.com

Bratislava 01.02.2021 (Skolske.sk/OTS)

Samozrejme, dosiahnuté dobré výsledky a vzdelanie sú sami o sebe najlepšou odmenou. Ľudský kapitál je v dnešnej spoločnosti predsa veľmi cenený, a to aj napriek tomu, že mnohé za nás už riešia stroje.
 
Aj za výnimočné úsilie v škole však môžete svoje dieťa odmeniť krásnym zlatým príveskom alebo iným šperkom. Je to nielen tradícia. Vďaka krásnemu šperku si zachováte na významnú udalosť dlhodobo dobrú spomienku.
 
Prečo darovať šperk?
Šperky sú vždy krásnym a príjemným spôsobom, ako prejaviť svoju lásku najbližším a najdrahším ľuďom. Najmä pokiaľ ide o naše deti.
 
Neviete ale, čo dať svojmu dieťaťu, no chcete pre neho urobiť jeho najdôležitejší deň v živote navždy nezabudnuteľným? Potom bude najlepšou voľbou vzácny darček v podobe štýlového zlatého náramku.
 
Ozdobí a navodí spomienky
Drahý prívesok alebo náramok samozrejme nie je nič, s čím sa bude dieťa hrať každý deň. No spomienky, ktoré sa pri pohľade naň po rokoch v ich mysli vynoria, sú na nezaplatenie.
 
Áno, cena takéhoto daru je možno pre mnohých vysoká, ale v skutočnosti sa dá krásny a originálny šperk na VIPgold.sk kúpiť za mimoriadne prijateľnú sumu.
 
A nakoniec, ak chcete svojmu dieťaťu urobiť radosť a dať mu nielen doplnok, ale aj radosť zo života, potom otázka ceny nie je predsa na prvom mieste. Hlavnou vecou sú emócie dieťaťa a spomienky, ktoré sú nezničiteľné, rovnako ako šperk zo vzácneho kovu. Tak neváhajte a radosť šperkom dieťaťu urobte.
 

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]