Autor textu: Mária Tarišková
28.10.2020

Zariaďte si bývanie štýlovo a originálne

Hľadanie vlastného štýlu bývania je vždy veľkou výzvou. Pustiť sa do eklektiky alebo zostať radšej v jednoduchom minimalizme? 

Foto: Photographee.eu / Shutterstock.com

Bratislava 28.10.2020 (Skolske.sk/OTS)

Text...

To je presne to, o čo tu beží. Možností v oblasti bytového dizajnu je toľko, že sa človek bez jasnej predstavy veľmi ľahko stratí. Na čo všetko treba myslieť?

Myslite nielen na dizajn, ale aj na priestor
Jednou z najdôležitejších zásad pri zariaďovaní bytu či domu je dostatok úložných priestorov. Človek sa rád nechá strhnúť atraktívnym vzhľadom nábytku, ktorý dokonale vystihuje moderné trendy. Je ale na mieste mať na zreteli aj jeho praktickú stránku, a to najmä tam, kde sú priestorové možnosti značne obmedzené. Myslite na to, že všetko by malo mať svoje miesto, aby izba pôsobila vzdušne a čisto, preto nezabudnite na svoj nákupný zoznam zapísať šikovnú komodu. Poskytne dostatok miesta na všetko potrebné a naviac poslúž aj ako podstavec na rôzne dekorácie. Komody dostať vo viacerých prevedeniach:
●      voľne stojace,
●      závesné.
Niektoré sú postavené na drevených alebo kovových nohách, iné majú kolieska.

Doprajte si poriadnu dávku pohodlia
Dominantným kusom nábytku bývajú najčastejšie pohovky. Niet divu, ich potenciál je obrovský. Vďaka svojej variabilite a kvalitným materiálom sa hodia do každého interiéru vrátane kancelárií. Rohové, klasické, rozkladacie či s úložným priestorom, látkové alebo kožené. Vybrať si môžete pohovku podľa najnovších trendov na malých drevených nohách, ktorá je praktická aj z hľadiska udržiavania čistoty a poriadku pod ňou. Široký výber však nájdete aj medzi klasickými pohovkami, ktoré jednoducho „posadíte“ na zem.

Doplnky k dokonalosti interiéru
Ak ste už všetko zariadili podľa svojich predstáv, ale zdá sa vám, že to stále nie je ono, siahnite po vkusných a originálnych doplnkoch. Ak si chcete dopriať niečo štýlové, mapy na stenu sú presne to, čo by vás mohlo osloviť. Medzi najväčšie trendy patria v súčasnosti tie kovové, zaujímavé sú však aj tie na celú stenu.
 
Nie každý má cit pre to, aby svoje predstavy pretavil do reality. Ak si ani vy netrúfate na rolu bytového dizajnéra, obráťte sa na profesionála. Ten dokáže doslova divy.

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]