Autor textu: Mária Tarišková
04.09.2020

Summit autonómnych vozidiel

Výzva pre mladých inovátorov - študentov, startupy a samosprávu.

Foto: text

Bratislava 04.09.2020 (Skolske.sk/OTS)

Summit pod záštitou Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku sa bude konať 17 - 18. 09. 2020.

Virtual conference  v CVTI  virtual centrum Bratislava 
​​​​​​​

ON-LINE  KONFERENCIA
Počet dní:  2
Speakri:  35+
Panel Sessions: 15
On-line otázky speakrom podujatia
Predstavenie sa a komunikácia aj s využitím SLIDO ROOMS

Autonómne vozdlá – autá bez šoféra sú veľkou výzvou  pre mladých  inovátorov - študentov. Je to príležitosťou pre študentov -inovátorov v oblasti, v ktorej Slovensko výrazne zaostáva za svetom a za všetkými susedmi. A toto sa týka tiež samosprávy Slovenska.

Medzinárodná ON-LINE konferencia Autonomous Vehicles Summit sa zameriava na mobilitu, vrátane autonómnych vozidiel a podmienky ich adopcie do prostredia miest a regiónov krajiny, inovácie v automobilovom priemysle, užívateľské aplikácie iných odvetví, aj s predstavením  inovatívnych  na Slovensku vyvinutých  autonómnych vozidiel a sleduje trendy súčasnej digitálnej transformácie v kontexte. Summit bude zahŕňať vystúpenia špičkových rečníkov – odborníkov  zo Slovenska a zo zahraničia, ktorým môžu klásť účastníci online otázky pred podujatím cez SLIDO rooms a najmä počas podujatia v rámci PANEL diskusií, k čomu budú realizované  virtuálne konferenčné panely okrúhleho stola s moderovanými panelovými diskusiami.

Extra výhodou účasti na ON-LINE summite autonómnych vozidiel je ihneď po plnej registrácii k on-line účasti na podujatí možnosť predstavenia sa  a komunikovať cez ROOMy  SLIDO, ktoré sú vytvorené v prostredí stránky summitu, so všetkými už registrovanými účastníkmi. Ide o možnosť interaktívnej textovej komunikácie smerovanú k networkingu (registrácia je na oficiálnej stránke summitu REGISTRATION).

Mimoriadne výhodná cena za účasť na 2-dňovej ON-LINE  konferencii Autonómnych vozidiel s platbou cez platobnú bránu Global payments priblíži účastníkom summitu  budúcnosť (pri nekonaní summitu vrátenie peňazí v plnej výške).

Rozhodli sme sa podporiť možnosť a sprístupnenie účasti pre inovátorov - študentov, ktorí sú držiteľmi platnej karty ISIC a to symbolickou cenou 1.- EUR  za balíček účasti po celé dva dni konferencie, aby sa mohli za takýchto skvelých podmienok pripojiť  a aktívnou účasťou na summite po kompletnej registrácii na oficiálnej stránke eventu.

Každý je vítaný, aby si rozšíril obzory v oblasti, ktorá sa nenávratne blíži, vrátane samospráv celého Slovenska a startups.  Autonómne riadenie zmení všetko. Na summite predstavíme okrem rady iných mimoriadne technologicky a aplikačne zaujímavých noviniek, tiež tzv. shuttle buses prednáškou rečníka svetového výrobcu shuttle buses na kyvadlovú dopravu, firmou NAVYA i so skúsenosťami a mimoriadne rýchlym rastom využitia vo svete tejto novinky, plne autonómneho elektro mikrobusu pre public zóny miest či regiónov či turistické oblasti, napr. na Slovensku pravdepodobne žiaduce pre oblasť Tatier.  

Navštívte summit autonómnych vozidiel a zistite, že autonómne vozidlá môžu predefinovať našu spoločnosť a aktuálne pomáhajú vo svete aj pri riešeniach situácie Corona  COVID-19.

Organizátor: J.C.Trade Bridge International s.r.o., Bratislava
Kontakt:  + 421-903447629
[email protected]
Bližšie informácie: 
Oficálna web stránka podujatia 
FB page
​​​​​​​

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]