Autor textu: Barbora Rusňáková
21.05.2020

Orange je partnerom série online koncertov a podporí tak témuduševného zdravia

Naživo zahrajú Billy Barman, Para a Puding Pani Elvisovej.

Na archívnej snímke kapela Billy Barman. 

Bratislava, 21. mája 2020 – Orange chce okrem adresnej pomoci v súvislosti so zmierňovaním dopadov koronakrízy spríjemniť ľuďom čas, ktorí stále trávia najmä v pohodlí svojho domova či v práci a snažia sa aj naďalej dodržiavať obmedzenia v súvislosti s pandémiou. Preto prináša netradičný hudobný
zážitok, ktorý je navyše spojený s iniciatívou na podporu duševného zdravia a troch nonstop liniek pomoci. Vystúpenia obľúbených skupín Billy Barman, Para a Puding Pani Elvisovej si môžete pozrieť priamo na displeji svojich mobilných zariadení.

Orange sa prostredníctvom Nadácie Orange angažuje v téme ochrany duševného zdravia, nakoľko nečakaný príchod pandémie koronavírusu, výrazne zasiahol do nášho každodenného života. Orange sa preto rozhodol podporiť tri najväčšie linky pomoci - Ligu za duševné zdravie, Linku detskej istoty a IPcko.sk, aby poukázal na naliehavú individuálnu a aj systémovú potrebu pomoci v oblasti duševného zdravia.

Orange vďaka hudobným fanúšikom finančne podporí linky pomoci
Orange sa stal jedným z partnerov akcie organizovanej festivalom Grape s názvom Jarné dvorenie. Ide o sériu troch koncertov troch obľúbených slovenských skupín, ktoré budú naživo vysielané aj na Facebookovej stránke Orangeu. Koncerty budú tri, začnú vždy o 20:00 hod a budú trvať necelú hodinu. Za každého diváka, ktorý bude sledovať online streamované vystúpenie na našom Facebooku, venuje Orange 1 euro na podporu liniek pomoci, ktoré poskytujú nonstop psychologické poradenstvo.
Okrem zábavy tak spoločne môžeme podporiť túto stále tabuizovanú tému, ktorá sa dotýka každého z nás.

Tri koncerty v troch mestách
Ako prvá zahrá svojim fanúšikom už 21. mája skupina Billy Barman v Bratislave. 25. mája poteší divákov skupina Para, ktorá bude vystupovať v Piešťanoch a ako tretia sa predstaví skupina Puding Pani Elvisovej 27. mája v Košiciach. Na koncertoch v Piešťanoch a Košiciach nebude chýbať ani Orange van, v ktorom budú prítomných fanúšikov čakať malé prekvapenia.

Tri vstupenky na Grape 2021
Orange si pre hudobných nadšencov, ktorí budú sledovať koncerty, pripravil aj súťaž o tri vstupenky na festival Grape 2021. Stačí sledovať profily Orangeu na Facebooku @OrangeSlovensko a Instragrame @orange_svk.

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]