Autor textu: Natália Juhászová
04.07.2019

Rozlúčka s deviatakmi v ZŠ v Kráľovskom Chlmci

Žiakov pozdravili aj rodičia.

Foto:Kristián Bók

          Kráľovský Chlmec 4. júla (Školské.sk) -  

 Dňa 26. 7. 2019 sme sa v ZŠ v Kráľovskom Chlmci slávnostne rozlúčili so žiakmi deviateho ročníka.

 Ráno sa žiaci zhromaždili pod vedením svojich triednych učiteliek – R. Balogh Tárcy, J. Marciovej a J. Dakovej – v triedach. Potom sa s batôžkami na pleciach  naposledy prešli po našej škole. Rozlúčili sa so svojimi spolužiakmi a učiteľmi, ktorí ich deväť rokov učili, pesničkou Gaudeamus igitur. Na školskom dvore bol pre nich pripravený kultúrny program. Pán riaditeľ R. Berta sa s nimi rozlúčil slávnostným príhovorom, v ktorom ocenil ich prácu v našej škole a zaželal veľa úspechov na stredných školách. Za najlepšieho žiaka bol vyhlásený Dominik Vojtko z 9. A, ktorý úspešne reprezentoval našu školu v rôznych súťažiach.            

Žiakov pozdravili aj rodičia a za ôsmakov sa s nimi rozlúčila žiačka Bianka Kónyová z 8. A. Deviataci sa s vedením školy vybrali na mestský úrad, kde sa s nimi rozlúčil aj pán primátor K. Pataky.             Po slávnostnom obede sa vybrali do svojich tried, kde si prezreli prezentácie o svojich zážitkoch v nižších ročníkoch. Rodičia im pripravili pohostenie a spoločne sa zabavili do popoludňajších hodín.

            Všetkým deviatakom želáme v nových školách veľa úspechov a nových priateľov, ktorí pri nich budú stáť tak, ako sme stáli my!  

​​​​​​​Redaktor junior TASR Natália Juhászová, 8. A             Foto: Kristián Bók

pic
Foto: Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók
pic
Foto:  Kristián Bók

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]