Autor textu: Školské.sk
27.06.2019

Fusakle su partnerom festivalu Pohoda

Kto by to bol povedal, že sa Fusakle pletú. Veru, je to tak.

Foto: 

Bratislava 27.06.2019 (Skolske.sk)


Na začiatku príbehu a výroby Fusaklí, bola myšlienka pomôcť ľuďom otvoriť svoju myseľ, rozšíriť svoje obzory, prestať sa báť neznámeho a nového, dodať im odvahu, ale najmä, šíriť radosť.
 
A kde viac, ako na festivale POHODA, sa šíri radosť sama od seba. Radosť začína zbalením karimatiek a nástupom do auta. Radosť pokračuje prekročením vstupnej brány. Radosť sa šíri keď si dáš prvé pivko a zadáš meeting point pre svojich kamošov.  Radosť prežiješ, keď zaznejú prvé rytmy tvojej kapely.  A pre Fusakle je zasa radosť byť partnerom POHODY.
 
Chcú zažiť  pestrofarebnosť a veselosť s každým. Preto ju upletú v našom Fusakle stane, priamo v partnerskej zóne. Nájdete v ňom výstavu celého procesu našej česko-slovenskej výroby.
Aby ste vedeli, že ponožky, ktoré máte tak radi, prejdú vo výrobe minimálne 35x ľudskými rukami a dávajú robotu viac ako 80 ľuďom na Slovensku a v Čechách.

Aj napríklad to, že sa pracuje s tisíckami nitiek a stovkami odtieňov, ktoré kreujú do výslednej podoby. Kúpou každého páru Fusaklí teda netešíte len seba. 

Okrem výstavy #PletkyNaPohode, je pripravený kopec srandy, súťaží a workshopov ako:

·      Súťaž s Fusakle hliadkou o #FusakleNaRok
·      Fotokútik #HviezdaFestivalu
·      Testy, že #PrackaPonozkyNezerie
·      Výrobu ponožiek #FusaklePodlaSeba
·      #FeetniSi zónu voňavých Fusakiel
·      Prvú pomoc pri roztrhanom oblečení #ZasiSaNaPohode
·      Špeciálnu festivalovú cenu Fusaklí v dvoch predajných stánkoch

Vo štvrtok 11. júla sa otvoria brány festivalového areálu Pohody na letisku v Trenčíne. V poradí 23. ročník tohto festivalu ponúkne opäť atraktívny program. Ten hudobný tvorí vyše 120 umelcov a kapiel z 31 krajín sveta. 
Už niekoľko dní je známy kompletný line-up, v jeho zozname sú také mená, ako Liam Gallagher, Lykke Li, The Roots, Skepta, The 1975, Mac DeMarco, Charlotte Gainsbourg, Mac DeMarco, Lianne La Havas, Mura Masa, Michael Kiwanuka, Death Grips, Jeff Mills, Lola Marsh, Morgan Heritage, Little BIG, Vitalic, Sofi Tukker, Calypso Rose, Dimension, Amadou & Mariam and The Blind Boys of Alabama, The Plastic People of the Universe & Filharmonie Brno, Akua Naru a ďalší umelci.

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]