Autor textu: Jana Ikrényiová
17.06.2019

Využite bezplatnú registráciu na Technical Computing Camp 

Uskutoční sa v Brne.

Foto: https://www.humusoft.cz/event/technical-camp-2019/

Bratislava 17. júna (Skolske.sk)


Zaujímajú vás technické výpočty a počítačové simulácie? Prihláste sa na bezplatný camp, počas ktorého sa dozviete nielen veľa nových informácií, ale stretnete aj množstvo zaujímavých ľudí.
Školský rok sa pomaličky blíži k svojmu koncu, a tak už študenti nemajú veľa príležitostí na mimoškolské aktivity. Môžu sa však už teraz „poobzerať“, čo ich čaká po letných prázdninách. Začiatkom budúceho školského roka bude totiž patriť všetkým nadšencom počítačových simulácií a technických výpočtov. Pýtate sa prečo? Začiatkom septembra (5.-6.9.2019) sa v Brne stretnú odborníci, študenti a tí, ktorých zaujíma spomínaná oblasť.

Máte radi nové výzvy, radi spoznávate nové veci a zaujímate sa o inžinierske nástroje? Stačí sa zúčastniť pravidelnej akcie s názvom Technical Computing Camp, podmienkou je včasná registrácia. Za camp a registráciu neplatíte.
​​​​​​​

Čo všetko vás čaká?

Zoznámite sa najmä s inžinierskymi nástrojmi, akými sú MATLAB, COMSOL a dSPACE. Ďalej sa dozviete niečo o programovaní Arduino alebo Raspberry pi. A reč bude aj o tom, ako realizovať svoje nápady a vlastné projekty v MATLAB-e. Ak navyše uvažujete o založení Startupu, ktorý by bol zameraný na výskum a vývoj, ste na správnom miesto.

Nečakajte žiadne formálne prostredie, organizátori myslia na to, že podobné akcie by sa mali niesť v uvoľnenom duchu. Pre návštevníkov bude pripravené neformálne prostredie Hotela Fontána pri Brnenskej priehrade.



Technial Computing Camp už má svoju históriu a aj tento rok nesmú chýbať v programe odborníci a zaujímaví ľudia, pričom sa tu ponúka príležitosť na získanie cenných kontaktov.  Navzájom budete môcť diskutovať a pýtať sa všetko, čo vás zaujíma a vzniká tiež priestor na výmenu svojich skúsenosti a názorov. Pripravené budú tiež interaktívne ukážky jednotlivých aplikácií (Arduino, Raspberry Pi, mobilné aplikácie, kamery a mnohé iné).

pic
Foto: text

Súťaž o najlepší užívateľský projekt

Počas campu sú naplánované prednášky, demo ukážky a určite treba spomenúť pre tých, ktorí radi súťažia, aj súťaž o najlepšie užívateľské projekty. Všetky potrebné informácie o súťaži nájdete TU.

Popritom sú naplánované aj prestávky a dobré občerstvenie.

Registrácia


A kto všetko môže prísť? Registrácia je prístupná nielen pre študentov, ale aj všetkým technickým zamestnancom z komerčného sektoru a akademikom. Zaregistrovať sa môžete TU.
Hlavné témy:
• Deep Learning, Machine Learning a nástroje pre Big Data
• Model-Based Design a vývoj embedded aplikacií, Low-Cost Hardware
• Internet a prediktívna údržba systémov, Robotika
• Computer Vision, systémy ADAS a autonomné riadenie vozidiel
• Simulácie v reálnom čase, Rapid Control Prototyping a HIL
• Počítačové simulácie fyzikálnych javov
 
Spracovala: Martina Baumann, PR špecialistka

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]