Autor textu: TASR
02.06.2019

Xénia je nedôverčivá, Oxana je inteligentná

Meniny oslavujú Oxany rovnako ako Xénie 2. júna.

Bratislava 2. júna (TASR)

Bratislava 2. júna (Skolske.sk)

Ženské meno Xénia má grécky pôvod a význam mena je "pohostinná". Nositeľky tohto zriedkavého mena oslovujeme Xeňa, Xeni, Xenička.  

      Povaha týchto žien je mierne nevľúdna a ustarostená. Nemajú rady, keď ich niekto naháňa. V detstve by im rodičia mali venovať veľa pozornosti, hlavne vtedy, ak utrpia neúspech. Často pochybujú o svojich schopnostiach.

      Xénie rozhodne nie sú vyzývavé. Sú veľmi nedôverčivé a obávajú sa veľkých citových vzplanutí. Mali by si správne zadeliť čas. Neprospieva im, ak konzumujú konzervované potraviny.

      Ovplyvňuje ich planéta Saturn. Obľúbené farby Xénie sú zelená a gaštanová, ochranné rastliny štiav, kostihoj, ochranné kamene obsidián, ametyst.

      x         x         x 

      Ženské meno Oxana je ukrajinskou domácou podobou mena Xénia. S nositeľkami tohto mena sa stretávame výnimočne a oslovujeme ich napríklad Oxanka.

      Oxany sú inteligentné, čoho sú si aj vedomé a dávajú to iným pocítiť. Ich pamäti analytického typu nič neujde. Sú kritické, subjektívne a celkovo majú ťažkú povahu.

      Svojím dynamizmom vytvárajú ilúziu, že sú v práci nenahraditeľné. Oxany rady robia dve veci naraz. Môžu z nich byť novinárky alebo podnikateľky, no priťahuje ich aj astrológia.

      Životaschopnosť Oxany je veľmi dobrá, ale zdravie nestále, priveľmi ovplyvňované náladami. Potrebujú uvoľnenie, odpočinok a veľa spánku. Mali by zachovávať pravidelnú životosprávu.

      Ovplyvňuje ich planéta Slnko. Obľúbené farby Oxany sú žltá a oranžová, ochranné rastliny mak, nechtík, ochranné kamene olivín, topás.
​​​​​​​
      

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]