Autor textu: TASR
29.05.2019

IMT Smile predstavuje nový singel

Duet Podaj mi ruku so Szidi Tobias.

Bratislava 29. mája (TASR)

 Skupina IMT Smile prichádza s novým singlom Podaj mi ruku. Spojila sa v ňom so známou herečkou a šansónovou speváčkou Szidi Tobias. V skladbe spievajú o láske, vzájomnej podpore a o tom, že je ľahšie kráčať životom spoločne a pomáhať si v dobrom aj zlom.

      Hudbu k piesni zložil Ivan Tásler, autorom textu je scenárista a textár Peter Lipovský, ktorý pre Szidi Tobias napísal množstvo piesní. Sedmoláska je názov výberového dvojalbumu, na ktorom sa nachádzajú mnohé z nich a je to vlastne prierez speváčkinej doterajšej tvorby. Ivan Tásler poňal text Lipovského veľmi osobne a tak sa postavil aj k celkovému aranžmánu skladby, ktorá vyznieva ako romantické vyznanie. TASR o tom informovala PR manažérka Ľuba Svatá.
​​​​​​​
      Szidi Tobias prezradila, kde sa vzal text pesničky a ako vlastne prišlo k tejto spolupráci:

Je to veľmi starý, ale zároveň veľmi pekný text, ktorý dlho ležal odložený v šuplíku. Básnik, keď ho napísal, rovno povedal, že je to čistá 'táslerovka'. Ja som si na tento jeho výrok nedávno spomenula a zavolala som Ivanovi Táslerovi.


      "Som veľmi rád, že pieseň Podaj mi ruku je na našom albume. Má tam svoje veľmi podstatné miesto. Je to nádherný text plný lásky. Spolupracovať so Szidi je naozaj zážitok. Je to veľmi inšpiratívna herečka, speváčka, umelkyňa,“ nešetril slovami chvály líder skupiny Tásler.

      Podaj mi ruku je ďalším singlom z najnovšieho albumu IMT Smile Budeme to stále my, ktorý len nedávno vyšiel aj na červenom vinyle. Mnohé piesne z tejto platne, ale aj najväčšie hity kapely si fanúšikovia budú môcť vychutnať už o necelé dva mesiace 13. júla na veľkolepom koncerte IMT Smile vo Východnej. Amfiteáter otvorí svoje brány o 16.00 h, nebudú chýbať hudobní hostia a sprievodný program.

      Jeden z najkrajších slovenských amfiteátrov si kapela zamilovala ešte počas svojho minuloročného koncertu, ktorý bol vypredaný už niekoľko týždňov pred začiatkom. Rozhodla sa sem vrátiť práve pre jedinečnú atmosféru vlaňajšieho vystúpenia, za ktorú vďačí nielen malebnému prostrediu, ale predovšetkým úžasnému publiku. 
      Podaj mi ruku:


Máj 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
Napíšte nám [email protected]