Autor textu: Jana Ikrényiová
22.05.2019

Skolskyservis.sk sa MENÍ NA  skolske.sk.  

Milí čitatelia

Bratislava 19. marca (Skolske.sk)


 Predstavujeme Vám náš nový web www.skolske.sk, ktorý nahradil web TASR skolskyservis.sk.  Vieme, že až tretina našich čitateľov prichádza na web z mobilných zariadení,  preto sme ho museli obliecť do nového “responzívneho kabáta“ a teraz je už  jedno, či nás navštívite z počítača, tabletu, alebo telefónu. Prvky webu sa totiž upravia do veľkosti displeja.

Internetová stránka ponúka na jednom mieste komplexné informácie o dianí v školstve, má modernejší dizajn,  nové rubriky a zároveň disponuje aj celým archívom správ a príspevkov zverejnených na starom webe.

Nový web má vlastný redakčný systém, ktorý vytvára prístup do administratívnej zóny pre prispievateľov z radov žiakov, študentov i pedagógov. Všetci záujemcovia sa tak môžu podieľať na tvorbe obsahu stránky a využiť priestor na prezentáciu svojej školy a vlastných tvorivých aktivít.

 Ponúkame vám možnosť stať sa našim spolupracovníkom. Hľadáme šikovných redaktorov nielen z radov pedagógov, ale aj žiakov, ktorí majú vzťah k písaniu. Informujte prosím študentov o našom portáli, pomôžte nám objaviť talenty, z ktorých raz budú úspešní novinári.  Ak budete aktívny prispievateľ, získate novinársky preukaz TASR – junior. Pedagógovia získajú preukaz Redaktor – spravodajca.

O čom môžete písať? O čomkoľvek, čo by mohlo zaujímať aj iných. Teda o tom, čo má spravodajskú hodnotu. Uvítame správy o udalostiach v škole i mimo školy. K správam možno posielať fotografie a videá nahrané na youtube. Prioritou sú spravodajské útvary.

Pokiaľ máte záujem prispievať aj Vy informáciami o dianí na vašej škole, zaregistrujte sa priamo stránke www.skolske.sk alebo nám napíšte na [email protected]
 
Veríme, že sa Vám náš nový web bude páčiť, rýchlo sa v ňom zorientujete a nájdete tu veľa informácií z diania v slovenských školách.

Veľa príjemných chvíľ pri čítaní portálu vám praje


Tím Školské.sk

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]