Autor textu: TASR
11.03.2021

Súťaž Nebuď otrok drog pozná svojich víťazov

Súčasťou projektu bola aj súťaž škôl, ktoré reláciami obohatili svoje školské weby.

Juraj Šimko si do štúdia TASR.TV pozval aj moderátora Viktora Vinczeho. Foto: TASR TV

Bratislava 11. marca (TASR) - Projekt Nebuď otrok drog speje do finále. Tlačová agentúra Slovenskej republiky ho realizuje s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky - v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít na rok 2020. V rámci neho vznikol seriál Opýtaj sa hviezdy, s cieľom upriamiť pozornosť na nebezpečenstvo závislostí. Súčasťou projektu bola aj súťaž škôl, ktoré reláciami obohatili svoje školské weby.
      
Sme radi, že pozvanie do štúdia TASR.TV prijali známe osobnosti z oblasti kultúry, športu a médií. Privítali sme spevákov Celeste Buckingham a Ondreja Kandráča, športovcov Mateja Tótha a Mareka Slováka, moderátora Viktora Vinczeho či ifluencera Fera Jokea. Veríme, že ich úprimné slová o ceste za úspechom, ale i prekážkach, ktoré na tejto ceste stoja, mladých ľudí presvedčili, že cigarety, drogy a alkohol sú prekážkou a nie povzbudením,“ uviedol projektový manažér TASR Ján Lašák.
      
Pripomenul, že relácie v priebehu dvoch mesiacov mali tisícky zhliadnutí na internete a sociálnych sieťach. Naďalej zostávajú súčasťou archívov webových stránok teraz.sk, skolske.sk, TASR.TV a nebudotrokdrog.sk. Na svojich školských weboch ich uverejnilo takmer 200 slovenských škôl a tie boli zaradené do záverečného žrebovania.
      
V stredu 10. marca sa v štúdiu TASR.TV uskutočnilo žrebovanie o poukážky na nákup elektroniky. Poukážku v hodnote 200 eur získala Základná škola s materskou školou Lúčky, poukážku na nákup elektroniky v hodnote 300 eur získala Spojená škola, Komárňanská 28, Nové Zámky a elektroniku v hodnote 500 eur si bude môcť nakúpiť Základná škola s materskou školou Michal nad Žitavou. Televízny záznam zo žrebovania záujemcovia nájdu v archíve TASR.TV.

​​​​​​​embed:


​​​​​​​

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]