Autor textu: TASR
20.03.2020

Mirai a Nikol Štíbrová nahrali pieseň Dej si roušku

Chytľavý beat a refrén dáva vážnej téme pozitívny náboj.

Foto: Youtube

Bratislava 20.03.2020 (TASR)

Aktuálna situácia nedá v týchto dňoch asi nikomu spať. Výnimkou nie je ani česká skupina Mirai. Tá okrem nedávneho online koncertu v nedeľu (15. 3.), ktorý ako náhradu za zrušené vystúpenia v rámci prebiehajúceho turné odohrala cez sociálne siete, vydáva nový singel Dej si roušku. Duetom s Nikol Štíbrovou reagujú na súčasné dianie v súvislosti s novým koronavírusom, ktorý komplikuje naše životy. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

      Chytľavý beat a refrén dáva vážnej téme pozitívny náboj a vieru v lepší zajtrajšok. „Chráníš mě a já zas tebe“ je heslo, ktoré by sme v týchto dňoch mali mať všetci na pamäti, hovorí kapela. Frontman kapely prikladá aj odkaz fanúšikom a za celý tím ďakuje všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe singlu rekordne rýchlo nahraného a nakrúteného videoklipu.

      „Aktuálna situácia naháňa hrôzu, a tak je treba ťahať za jeden povraz. Veľmi šiť neviem a napísať skladbu mi prišla zmysluplnejšia cesta podieľať sa na odvrátení toho pekla, čo nás pokúša. Veľká vďaka všetkým, čo to cítia rovnako a priložili ruku k dielu. Okrem účinkujúcich patrí špeciálne poďakovanie tímu, s ním usporadúvame FM City fest, s ktorým sa snažíme pomáhať na Frýdecko-Místecku, koľko nám stačia sily. A ešte Honzovi Balcárkovi, s ktorým sme vytvorili túto nahrávku zrejme vo svetovom rekorde. Samozrejme v rúšku. Mám pocit, že posledné dni ukazujú aj veľa dobra v ľuďoch. Noste rúška, má to zmysel,“ uviedol pre média líder kapely Mirai Navrátil.

      Zároveň dodáva: „Všetkým prajeme veľa síl mentálnych aj fyzických, ktoré sú v týchto dňoch potrebné a dúfame, že sa skoro uvidíme naživo na koncertoch a festivaloch. Teraz aspoň pozývame k vypočutiu singlu, ktorý nás všetkých snáď povzbudí a poteší.“


Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]